Hytter

-Lerkebu

-Brakebu

-Lyngbu

-Furubu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<<

Lerkebu:

Hytte bygget i 2003 (70 m2) på to plan for 6 personer. 3 soverom; soverom1 har dobbelseng + køyeseng, soverom2 har enkelseng, soverom3 har enkelseng. Bad med varmekabler, og vaskemaskin. Åpen stue og kjøkken løsning med sofakrok, spiseplass, oppvaskemaskin, kjøleskap, komfyr, microbølgeovn, sat TV (Canal Digital entertainment-pakke), peisovn. Stor terrasse på ca. 40 m2 med sjøutsikt.

Hytten har dyner og puter, sengetøy og håndkle er ikke inkludert, men kan leies for nkr. 100,- pr.person. Utvasking er ikke inkludert, men kan bestilles nkr. 500,-.

">">

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<<

Brakebu:

Hytte bygget i 2005 (54 m2) på ett plan for 5 personer. 2 soverom med 2 dobbelsenger samt en enkelseng. Bad med varmekabler og vaskemaskin. Åpen stue og kjøkken løsning, sofakrok, spiseplass, oppvaskemaskin, kjøleskap, komfyr, microbølgeovn, TV (Rikspakken), peisovn. Terrasse med sjøutsikt.

Hytten har dyner og puter, sengetøy og håndkle er ikke inkludert, men kan leies for nkr. 100,- pr.person. Utvasking er ikke inkludert, men kan bestilles nkr. 400,-.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<<

Lyngbu:

Koselig hytte ombygget i 2010 (42 m2). 2 soverom med 1 dobbelseng og 2 enkelsenger). Bad m/varmekabler. Spiseplass, kjøkkenkrok m/kjøleskap og komfyr, nedsenket stuekrok mot sjøsiden, TV (Rikspakken), terrasse m/sjøutsikt.

Hytten har dyner og puter, sengetøy og håndkle er ikke inkludert, men kan leies for nkr. 100,- pr.person. Utvasking er ikke inkludert, men kan bestilles nkr. 350,-.

">">

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<<

Furubu:

Trivelig liten hytte(ca 26 m2). 3 sengeplasser i alkover. Spiseplass, kjøkkenkrok m/kjøleskap-hybelkomfyr-kjøkkenutstyr, ildsted/grue, bad m/varmekabler, veranda med sjøutsikt.

Hytten har dyner og puter, sengetøy og håndkle er ikke inkludert, men kan leies for nkr. 100,- pr.person. Utvasking er ikke inkludert, men kan bestilles nkr. 250,-.